Upplever the VENUE

Upplever the VENUE

Nyligen fick jag en ansiktsbehandling av Thérese Granath, grundare och ägare av the VENUE. Eftersom de även tillhandahåller Sóleys produkter så testade jag dem.

IMG_5202

Sóley är ett Isländskt märke som grundades 2007 som efter 16 generationer bakåt familjen ville ta tillvara på sin tradition — nämligen att ta vara på den isländska naturens örter och deras starka egenskaper.

Sóley tror på det enkla, milda och helande egenskaperna i isländska örter. Förfäders expertis kombineras sedan med dagens teknik, och erbjuder en naturlig hudvård med hög kvalitet.

På the VENUE har man lyckats samla riktigt proffsiga personligheter inom en rad områden; hud-hår-makeup-naglar-fotvård-massage-SPA. Stilrena och luftiga lokaler ett stankast från Stureplan. Här arbetar man arbetar resultatinrinriktat och med hög kvalitet på både behandlingar och produkter.

Ansiksbehandlingen inleddes med en rengöring. Vi använde fersk, som är en skön skumrengöring med en behaglig citrusdoft som tar bort alla spår av ytliga orenheter i huden och lämnar kvar en uppfräschad och återfuktad hud.

IMG_5208

Därefter använde Thérese GLÒey, som är en rengörande peeling med vilda isländska örter och pepparmynta. En otroligt skön och uppfriskande upplevelse. Jag vet inte, men personligen älskar jag peelingar av alla dess slag. Har du en känslig och sårig hud skall du undvika eller vara sparsam med peeling, men annars – GO!! Jag är klart beroende av den lyster, renhet och fräschhet som infinner sig i huden efter en schysst peeling.

 

IMG_5203  IMG_5204

 

Efter peelingen så lades en mineralmask steinEY  med vulkanisk lera som rengör, reglerar och balanserar, ger näring och stimulerar huden samt tar bort döda celler och orenheter. För att förstärka effekten ångade vi på med varm ånga. Detta är en mask som definitivt gör sitt jobb.

 

IMG_5205  IMG_5211

 

Efter borttagning av masken så valde Therese att smörja in hela ansiktet och dekoltage med den svalkande ögongelen birta Lift & Glow och därefter ansiktskrämen med samma namn.

 

IMG_5210  IMG_5207

Ett stort plus i denna behandling var helt klart den fina kroppsskrubben Sóley Mjúk som vi använde på händer och underarmar. Inpackade i varm handduk kan jag lova att händer och armar fick vad de förtjänade. Även huvud- och ansiktsmassagen var magisk, någonting som gjorde att jag sannerligen kunde varva ner ytterligare några varvtal.

 

IMG_5206   IMG_5209

SKÅL med bubbelvatten och hallon, välbehövligt!

 

IMG_5238

Mer info om salongen samt utbudet av behandlingar och de senaste trenderna hittar du HÄR

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *