Rogivande höst med PUKKA

Rogivande höst med PUKKA

Har du, liksom jag, haft en rivstart på hösten? Tänkte väl det. Vanligtvis blir det alltför många koppar kaffe och sedan börjar magen krångla eller så tar binjurar för mycket stryk. Jag har gett mig den på att bara ta en kopp kaffe om dagen, för att det är gott, och sedan dricka desto fler baljor té för lyxen, njutningen och välbefinnandet som kommer…

Visste du att riktigt bra té kan göra underverk i våra kroppar. Örter som ex Aswaganda kommer att hjälpa dig ner i varv i höst. Testa så får du se. Ashwaganda kommer från sanskrit och betyder ungefär ”essensen av en häst”.
– Hästar har styrka, uthållighet och lugn och det är exakt vad ashwaganda ger dig, säger Sebastian Pole, örtexpert och en av Pukkas grundare.

IMG_8863

5 Anledningar att prova Ashwaganda

  • Sägs stödja kroppens motståndskraft mot fysisk och emotionell stress genom att stärka nervsystemet.
  • Örten är adaptogen vilket innebär att den kan ge både energi och lugn, beroende av vad din kropp behöver.
  • Hjälper dig att känna dig utvilad och återställd.
  • Kan förbättra sömnkvalitén.
  • Stärker immunförsvaret.

Två rogivande teer är Relax samt Night Time

IMG_8874

PUKKA Relax té 
Ett te som hjälper dig att ta ett steg tillbaka, andas och varva ner. Rogivande blandning av kamomill, fänkålsfrön och kardemumma. Passar att dricka på kvällen eller när som helst under dagen då du vill koppla av.

PUKKA night time
Kombinationen av havregräsblomma, valeriana, lavendel och kamomill bäddar för en rofylld sömn. Verkar avslappnande, lättar på spänningar och är perfekt att njuta av en stund innan läggdags för dig som behöver komma ner i varv innan huvudet ligger på kudden.

IMG_8873

PUKKA Night Time Kosttillskott
En lugnande ekologisk blandning av örter som ashwaganda och valeriana som hjälper dig att vila, koppla av, somna och vakna utvilad. Ta två kapslar en halvtimma innan läggdags så slipper du ligga och räkna får!

Produkterna finns i välsorterade matvarubutiker samt hälsobutiker. Pris för te ca 45kr. Pukka wholistic Ashwaganda 30 kpsl, 303 kr. Pukka Night time kosttillskott, 30 kpsl 99 kr.

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *