All In Smoothie

Alrighty, var det snart dax för att köra igång min egen detox! Jag skulle egentligen ha kört igång idag men jag har ännu inte hunnit införskaffa de grejer jag behöver och jag har ännu inte hunnit bestämma mig för vilken detox jag ska köra på. Jag väljer mellan två stycken. Hur som helst så kör jag igång med total kostomläggning idag, vilket innebär bort med allt socker, kaffe, alkohol (Jo, jag har också druckit några koppar kaffe och något glas vin), kokt upphettad mat, nötter…Jag gjorde en ”vanlig” smoothie this morning, med bär och havremjölk, även dessa kommer jag att byta ut mot smoothies på bladgrönt, frukt och vatten. Det ska bli underbart att äntligen få köra igång!!!

Den här smoothien blev en häxblandning av allt det goda och jäklar vad GOTT resultatet blev – Yummie!!!!

Ingredienser
2,5 dl frysta hallon
1 banan
1 näve gojibär
1 näve goldenberries
1 näve cashewnötter
1 msk krossade chokladbönor
Havremjölk så att det täcker ingredienserna

Mixa och Njut av denna Boomer!!!!!

Aloha!!!

 

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 comments

 • Hej-hej!
  Det Smoothie receptet ska jag testa! Ser supergott ut!
  Vilka olika detox filosofier finns det bland Raw Foodister? Du nämner att du väljer bland två…
  Finns det mer information om Raw Food detox som jag kan fördjupa mig i 🙂
  Kram Ingrid

 • Nötter!
  Varför väljer man bort nötterna?

 • Lars,
  Orsaken till att de flesta ”väljer bort” nötter i en detox beror enkelt på att nötter tar Låååång tid på sig att brytas ned vilket stoppar upp reningsprocessen i kroppen. Nyckeln till en snabb och effektiv rening är mat som snabbt tas upp och lämnar kroppen, exempelvis frukt och grönsaker.

  MVH
  Kristina