Allt i snygg neccessär för perfekta ögonbryn

Allt i snygg neccessär för perfekta ögonbryn

Anastasia Beverly Hills har med fokus på professionella skönhetsprodukter för hemmabruk gjort världssuccé med unika produkter och metoder för att forma ögonbrynen och framhäva området kring ögonen. Grundat av makeup-artisten Anastasia Soare, som med filosofin om att balansera ansiktets drag tar fram innovativa och högkvalitativa produkter, alla personligt testade på klienter i hennes egen salong i Beverly Hills.

Anastasia Soare är internationellt känd som ”the eyebrow guru” eller, som bland annat Oprah Winfrey kallar henne, ”the queen of eyebrows”, och har närmast nått ikonstatus bland Hollywoods elit av superstjärnor. Några av hennes fasta kunder är Jennifer Lopez, Madonna, Oprah Winfrey, Penelope Cruz, Heidi Klum, Naomi Campbell, Nicole Ritchie och Reese Witherspoon.

Anastasia’s viktigaste ögonbrynsprodukter kommer i ett snyggt och bekvämt startkit. Idealiskt för att forma och bibehålla dina ögonbryn hemma genom att använda Anastasia’s ögonbrynssystem och teknik.

anastasia3

Innehåller de viktigaste produkterna: Precisions pinsett, Ögonbrynspuder, Ögonbrynsstenciler (set med fem olika mallar), Mini Duo Borste och Anastasia’s bäst-säljande klara Ögonbrynsgel.

Finns att köpa på www.finestcosmetics.se samt www.kicks.se

Pris ca 775:-

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *