Arkipelag – ny hudvårdsduo

Arkipelag – ny hudvårdsduo

Skönhet inifrån och ut är Svenska Lindaromes koncept där en serie serum med tillhörande kosttillskott för olika hudtillstånd står för sortimentet. Nu lanserar Lindarome sin första ansiktskräm som med matchande kosttillskott stärker och skyddar huden med vårdande, mjukgörande och inflammationsdämpande ingredienser.

Arkipelag består av en återfraktande 24-timmarskräm och matchande kosttillskott där den mest verksamma ingrediensen är Astaxanthin hämtat från skärgårdsalger. Astaxanthin är en mycket kraftfull antioxidant som påverkar och skyddar cellens yttre och inre membran och förbättrar därigenom hudens struktur och elasticitet. Arkipelag fuktgivande ansiktskräm passar alla hudtyper, även känslig hy och kan med fördel användas både morgon och kväll.

IMG_6328

Arkipelag ansiktskräm innehåller Astaxanthin som är kollagenstimulerande, vårdande och skyddar mot UV-skador. Sheasmör som stärker och återfuktar. Vitamin E som vårdar och skyddar.

Arkipelag kosttillskott, 30 kapslar innehåller Astaxanthin som stärker huden och verkar inflammationsdämpande. Vit-C – kollagenstimulerande antioxidant. Vit E – mjukgörande och vårdande.

Arkipelag ansiktskräm + kosttillskott kan köpas som duo för 549 kr.

För mer info och köp HÄR

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *