Australian Bush Flower till Sverige!

Australian Bush Flower till Sverige!

Nu kommer äntligen Australian Bush Flower till Sverige – ett unikt ekologiskt hudvårdssystem med 69 blomessenser!

Australian Bush Flower Essences vars ekologiska produkter innehåller hudvårdande ingredienser för inre och yttre skönhet med bas av bland annat aloe vera och naturliga blomessenser som doftar underbart.

Australian Bush Flowers Love System består av produkter som är framtagna för att hjälpa oss att skapa mer kärlek till oss själva samt balans och harmoni i kropp och själ. Produkterna innehåller unika blomessenser, närmare bestämt 69 stycken, som vårdar huden och samtidigt hjälper oss att komma till ett känslomässigt välbefinnande genom att de påverkar sinne och humör. Till exempel kan vi komma till ro och känna klarhet – alla behöver minst en av Bush Flowers produkter i sin hudvårdsgarderob!

Serien består av 22 potenta produkter där flera är multiprodukter. Du kan till exempel använda sprayerna både som ansiktsvatten, efter rakning, rumsspray, deodorant och kroppsspray. Krämerna fungerar på hela kroppen för ALLA – även för våra minsta familjemedlemmar. Ett plus för den perfekta sprayen – fördelning, mängd och tryck!!

Australian-Bush-Flower-Essences_Spray-Mists_livingzen-com-au

Detta är Australian Bush Flowers Love System:
• Innehåller blomessenser som mycket subtilt arbetar med våra känslor och är framtagna för att hjälpa oss att skapa mer balans och harmoni i kropp och själ.
• Innehåller en hög andel blommor och hög andel ekologiska ingredienser.
• Alla produkter har en bas av aloe vera.
• Krämerna innehåller mandel- och avokadoolja samt ekologiskt glycerin.
• Peelingen har en bas av aloe vera, aprikoskärnolja och malda skal ifrån argannötter.
• Produkterna innehåller varken SLS, parabener eller kemiska konserveringsmedel – förpackningskonstruktionen hjälper till att ”konservera” genom att hålla lufttätt.
• På varje förpackning står det en fin affirmation som hyllar oss, vår person och vår kropp.
• På locket står det tydligt hur stor procent av innehållet som är ekologiskt.
• Färgerna på, de återvinningsbara, förpackningarna ger dig guidning i blomessensernas egenskaper, till exempel vilka produkter som passar till vem eller vilken effekt som de har på huden och sinnet.
 50ml mist bottles emergency 50ml mist bottles sensuality 50ml mist bottles space clearing 50ml moisturiser boxes body love 50ml moisturiser boxes calm & clear 50ml moisturiser boxes emergency
Finns att köpa på Bodystore samt Paradiset.

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *