Beauté Pacifique lanserar One Step

Beauté Pacifique lanserar One Step

Jag blev inbjuden av Presskontakterna att ta del av lanseringen av det danska hudvårdsmärke Beauté Pacifiques nyhet micellärvattnet som rengör och återfuktar på djupet. Allt du behöver för en effektiv och behaglig rengöring.

Det är en One Step Cleansing & Moisturizing Water som passar alla hudtyper och är framtagen för att på bästa sätt skydda och rengöra huden.

img_0685

Jag blir alltid lika glad när Inbjudan från Presskontakterna dimper ner i lådan. Alltid lika spännande och proffsigt gjort. Denna gång på Strandvägen bjöds det på bubbel och snittar.

img_0678

img_0680

img_0683

På plats fanns även Hår- och Makeup artisten Sören Heedegaard, som generöst delade med sig av make-up tips samt hur man kan använda Beauté Pacifiques produkter för en bättre och mer hållbar make-up. Sören Heedegard har jobbat med både magasin omslag, filmproduktioner samt har även kronprinsessan Mary på sin lista.

img_0692 img_0696

Med deras helt unika ansikts scanningsmaskin fick vi möjlighet att göra en utvärdering av ansiktshuden. Min visade på känslig hud, och därmed undvika peeling. Istället bör jag ”bygga upp” kollagenet i huden. Så några småtips för en bättre hy fick jag på plats 😉

img_0530 img_0531

Fotning och Mingel

img_0690

img_0687

img_0694

Två nyckelprodukter under kvällen är bla deras NYHET, One Step – micellärt rengöringsvatten som är milt och effektivt. 289 kr. Mer info HÄR. Deras serum blev och en upplyft produkt kvällen till ära. Submersive Serum Paradoxe är ett anti-age serum baserat på starka antioxidanter samt med både anti-age och anti-inflammatoriska egenskaper. Produkten verkar lugnande på huden och för de som har rosacea. Squalane-olja ger dessutom en mjukgörande effekt och lämnar hudytan slät, vilket gör serumet Paradoxe till en perfekt primer, vilket även Sören Hedegaard visade under sin make-up visning. För honom är det av största vikt att de han jobbar med använder denna produkt eftersom han ser stor skillnad i resultatet när han sminkar. Ett hett tips alltså 😉 Ca Pris serum, 499 kr. Mer info HÄR.

img_0700 img_0676

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *