Börja året med en Detox!

Börja året med en Detox!

Det finns ingenting bättre än att starta året med en ren och fräsch kropp! Varför inte ta ett par veckor och reboosta kroppen. Rensa ut det gamla och in med det nya! Det finns många olika märken som erbjuder detox-kit /cleanse-kit. Jag har fastnat för ett nu som jag själv kör och det är PUKKAS renande teer och kosttillskott.

7 SKÄL ATT GÖRA EN DETOX 
1. Renar kroppen från toxiner
2. Stärker immunförsvaret
3. Stabiliserar blodsockret
4. Höjer energinivån och du känner dig piggare och vitalare 
5. Mer balanserat humör 
6. Mindre uppblåst mage
7. Förbättrad kvalité på hud och hår 
Källa: Pukkaherbs.com 
 
Pukka har flera produkter som stöttar kroppens naturliga förmåga att rena sig själv. 
img_1873
 
Pukka Clean Greens 
Clean Greens är en ekologisk blandning av 11 gröna superfoods som till exempel nässla, broccoligroddar och vetegräs juice. Clean Greens stöttar kroppens naturliga förmåga att bättre hantera vår förorenade miljö och kompletterar vår kost.
Rek. pris: 355 kr/120 g pulver, 340 kr/20 x 4 g portionspåsar, 224 kr/60 ksp 
 
Pukka Juicy Wheat Grass 
Vetegräs är en av världens mest näringsfyllda födor som innehåller ett brett spektrum av lättsmälta vitaminer och proteiner som stödjer kroppens förmåga att klara av de utmaningar som vår kropp utsätts för. Pukka pressar först sitt vetegräs till juice och torkar det därefter, för att erbjuda ett lättupptagligt grönt tillskott. Juicen finns i pulver och portionspåsar. 
Rek. pris: 355 kr/110 g pulver, 340 kr/20x 4 g portionspåsar 
 
Pukka Detox Tea 
En ljuvlig ekologisk blandning av anis, söt fänkål och kardemumma som stöttar matsmältningen och hjälper kroppen att bli av med gifter. Kan drickas regelbundet och under hela dagen.
Rek. pris: 45 kr 
 
Pukka Cleanse Tea 
Med ekologiska välgörande örter som nässelblad, maskros rot, fänkålsfrön, svalkande pepparmint och aloe vera får detta te både hud och ögon att gnistra.
Rek. pris: 45 kr 
Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *