Breakkie in the Raw

Gomorron!

Jag har precis avklarat min frukost of the day. Fresh squeezed orangejuice med bipollen och linfröolja, samt en tallrik hallon/gojimüsli gjord på Raw bovete från Renee Voltaire – verkligen superb!!! Granatäpplet ligger för dekoration men hamnar i en sallad så småningom – Lovely! Och tro det eller ej, men nu sitter jag och jobbar och intar min sista egenpressade espresso innan jag går igång med en enklare variant på detox i morgon. Det blir som sagt, en enklare variant, eftersom jag fortfarande kämpar med att gå upp i vikt, så lite mer protein blir det…

Jag ska göra klar förskolevalen för Sebastian nu och det är inte helt enkelt att veta vad som ligger närmast när Nacka Kommuns Kartinfo ligger ner och jag knappt själv vet var jag bor 😉 Nåväl, have faith!!!

Jag hoppas ni får en härlig dag! Jag och Andreas ska försöka ha semester denna vecka och nästa, och det är väl ungefär det som blir innan jag börjar jobba i Augusti!

Aloha!!!

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *