Chiapudding med extra boost!

Chiapudding med extra boost!

Chiapudding har blivit många svenskars favorit till frukost och mellanmål och nu har Spoon lanserat nya Super Pot i två goda smaker. Så, nu är det enklare än någonsin att njuta av en krämig och nyttig chiapuddig. För extra mättnad, fibrer och vitaminer har vi tillsatt glutenfria havregryn, bär och frukt, så att du ska orka hela dagen!

IMG_5253

Spoons Super Pot är len och krämig som en chiapudding men innehåller även glutenfria havregryn för extra mättnad och fibrer, riktiga bär och frukt för naturlig sötma och olika superfoods för en extra vitaminboost. Kokosgrädde gör den extra krämig och naturligt laktosfri och chiafröna gör den är full av omega 3 och protein. Perfekt som en mättande frukost eller snabbt mellanmål på språng. Lika god kall som varm!

IMG_5251

– Vi ser en ökad efterfrågan på nyttiga mellanmål och frukostalternativ och med Super Pot vill vi erbjuda en hälsosam och hemlagad måltid till de som inte har tid eller ork att laga det själv, säger Ulrika Gervais, grundare och VD på Spoons.

Super Pot är tillagad för hand i Malmö på riktiga råvaror helt utan tillsatser, raffinerat socker och är gluten och laktosfri.

Super Pot finns i smakerna choklad och bär. Finns att köpa på ICA och Coop.

SPOONS SUPER POT CHOKLAD
Krämig och mättande chiapudding på kokosgrädde med fiberrika havregryn, söt banan med härligt crunch från antioxidantrika cacao nibs, jordnötssmör och kokosflingor. Fixar chokladcravings på nolltid!

Ingredienser: vatten, kokosgrädde, banan (13%), chiafrön (6%), glutenfria havregryn, jordnötssmör, agavenektar, honung, cacao nibs, kokosflingor, kakaopulver, salt.

IMG_5257

SPOONS SUPER POT BÄR
Härligt krämig och len chiapudding med tropisk kokos och mango. För en extra antioxidantboost har vi tillsatt blåbär och hallon!
Ingredienser: vatten, kokosgrädde, mango (13%), chiafrön (6%), glutenfri havregryn, blåbär, hallon, agavenektar, honung, kokosflingor, salt.

IMG_5255

OM SPOONS

Spoons grundades 2011 av syskonparet Ulrika och Henric Gervais för att de saknade färsk och hälsosam färdigmat på marknaden. Spoons erbjuder hälsosam och färsk färdigmat utan tillsatser. All mat lagas från grunden i Malmö där huvudkontor och kök finns. Läs mer på www.smakaspoons.se.

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *