Cold Brew kaffe – det nya kalla!

Cold Brew kaffe – det nya kalla!

Mode Cold Brew tar den amerikanska dryckestrenden till Sverige och lanserar ett helt naturligt kallbryggt kaffe. Varken socker, sötningsmedel eller tillsatser används och produkten är både raw och veganvänlig.

1U7A9286_1504610524

Drycken är bryggd av afrikanska kaffebönor av högsta kvalitet tillsammans med svenskt kallt vatten under 16 timmar. Resultatet blir ett fruktigt och oerhört smakrikt kaffe med hög koffeinhalt (190 mg). Genom att använda kallt vatten under lång bryggtid får du en produkt med låg syra vilket gör att du slipper bieffekter som sur mage, bruna tänder eller dålig andedräkt. Du slipper även eventuell bitterhet som även det är en effekt av upphettning.

Kallbryggt är USA:s snabbast växande dryckessegment och det var under ett besök i Los Angeles grundarna bakom Mode Cold Brew hittade svaret på frågan de sedan länge ställt, finns det ett alternativ till kedjornas sockerfyllda, energigivande drycker?

Efter några månader av utveckling för att hitta den ultimata kaffebönan med passande bryggprocess finns nu Mode Cold Brew tillgänglig på den svenska marknaden.

-Jag har testat detta kaffe och tycker att det är jättegott. Jag gillar kallt kaffe så kanske är det därför just denna passar mig perfekt. Men den är helt klart värd att testa, perfekt att ha hemma i kylen, slå upp i ett glas med din favoritmjölk. Dessutom är det snygga flaskor som är trevliga att bjuda på.

1U7A5244_1504610173

Finns att köpa på utvalda Ica-bitiker, Blueberry Lifestyle, Cajsa Warg och Urban Deli. Pris ca 30kr.

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *