ESSE Probiotic Skin Care – AKTIV Probiotika

ESSE Probiotic Skin Care –  AKTIV Probiotika

Det ekologiska hudvårdsmärket som numera går under namnet ESSE Probiotic Skincare tar framtidens hudvård till en ny nivå. Nu presenteras Sensitive Line med probiotiska extrakt som förbättrar barriärfunktionen och reducerar hudens känslighet! Produkterna innehåller den banbrytande BIOME+ teknologin och minimerar riskerna för allergiska reaktioner tack vare en sammansättning av de allra mildaste ekologiska ingredienserna. Sensitive Line består av fyra produkter: en rengöring, ett probiotiskt serum och två återfuktande krämer för torr respektive fet hud.

IMG_8282

Sensitive Cleanser – med probiotika. PH-balanserad. Supermilda ekologiska ingredienser lindrar och mjukgör huden samt rengör effektivt orenheter och makeup. Passar även dig speciellt som har känslig hud.
200 ml, 499 kr.

Sensitive Serum – innehåller över en miljard levande probiotiska Lactobacillus mikrober per milliliter som aktiveras vid kontakt med huden. Vid aktivering stabiliserar den obalanser och stärker hudens barriärfunktion. Målet är att öka andelen av probiotiska mikrober på huden så att elakartade arter trängs ut. Förstärker hudens barriärfunktion som leder till reducerad inflammation.
50 ml, 699 kr.

Nourishing Moisturiser – är framtagen för att förbättra barriärfunktionen i torr och känslig hy som båda har koppling till försvagad barriärfunktion. En väl fungerande barriärfunktion förhindrar fukt från att dunsta snabbt och stänger ute gifter och elakartade mikrober. Innehåller även lågmolekylär hyaluronsyra för återfuktning och anti-age.
50 ml, 599 kr.

Finns att köpa hos utvalda hudsalonger såsom Laser & Estetik i Stockholm, Skönhetsfabriken i Göteborg, Kräm hudvårdsstudio i Malmö samt online hos hudoteket.se och piggabutiken.se

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *