Före-Efter fotdetox

Före-Efter fotdetox

20130220-192840.jpg

Gokväll!
Vilken fantastisk dag jag har haft och som avslutades med någonting alldeles extra – fantastiskt och äckligt som f.. På många sätt. Jag vill ändå dela med mig eftersom det är en fantastisk upplevelse med ett omedelbart resultat. Jag började med en halvtimmas fotmassage för att sedan stoppa ner fötterna i ett detoxbad.

Altså, det där är sjukt spännande eftersom vattnet börjar ändra färg efter ca 5 min. När en halvtimma har gått är det ingen vacker syn i baljan. Man tror inte det är sant. Beroende av färgen så är det olika organ, metaller, annat som kommer ut. Resultatet direkt efter är:

1. Dina fötter Är så mjuka och lena efter att stora mängder toxiner lämnar kroppen.

2. Lederna känns mjukare på en gång.

3. Jag upplever en lätthet i kroppen.

4. Känner viss tendens till huvudvärk, men går över när jag dricker vatten.

Intressant va!?
Ha en underbar kväll…

20130220-192950.jpg

20130220-193003.jpg

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 comments

 • Ser ut som när jag tvättade fötterna efter en barfotamjölkning i ladugården 🙂 Men det där var nog skönt efteråt tror jag nog…

 • Hej Kristina,

  Vilken syn!! några frågor:

  Vad är det för brun gegga på sista bilden? Har detta kommit ut genom fötterna? Hur kändes det?

  Vad är det för balja fötterna är i? vad är det i baljan och vad är den svarta slangen som går ner i baljan

  Finns alla dessa gifter i fötterna? Har de transporterats dit från olika organ och samlats där?

  Hur ser det ut om man gör ett sånt här bad direkt efter detta bad? blir det brunt igen eller är det vatten-färgat?

 • några frågor är ställda där…

 • Har läst om detta innan och tror det bara är skit. De som har läst kemi vet att saltvatten och elektrisk ström genom metall-ledarna i apparaten ger en snabb och kraftig rost-utveckling. Det är alltså inte ”toxiner” från din kropp som hamnar i vattnet, utan rost från apparaten själv.

 • Hej Erik !
  Behandlingen i sig kändes ingenting speciellt förutom en lätt tinglande känsla i fötterna. Den bruna geggan runtomkring vet jag inte riktigt mer än att vissa metaller som kommer ur kan reagera.

  Baljan är en vanlig plastbalja, med varmt vatten. Man har tillsatt lite salt. Baljan kopplas sedan in i väggen så någon form av låg elektricitet är inblandad.

  Nej, gifterna sitter inte i fötterna. Däremot är det en perfekt kroppsdel att driva ut gifter genom. Det är en anledning till att man åtminstone bör tvätta fötterna på morgon/kväll om man inte hinner duscha. En indisk ayurvedisk practise!

  Jag har ingen aning om hur nästa bad kan se ut? Förmodligen likadant. Vi har ju väldigt mycket skit i oss.

  Ciao
  Kristina

  • Hej!

   Men vadå, är det bara ett vanligt fotbad med salt i? Jag kanske är lite trög,=) men det måste ju vara någe mer, om det får såna resultat.

   Carina

 • Hej Carina!
  Ja, det är bara salt i, det stämmer! Tack vare att den är kopplad i elektroniskt som gör att gifter dras ut ur kroppen med hjälp av saltet. Vet inte exakt hur det går till men det är en häftig upplevelse helt klart!

  Mvh
  Kristina

 • måste ju testas någon gång

 • åh, sugen på att testa detta! vart kan man göra det? nåt ställe du rekommenderar? 🙂

  • Hej Malin,

   Klart du ska testa detta – det ÄR en upplevelse! Jag vet inte så många ställen som gör det. Jag sprang på Stockholms detoxcenter och gjorde min där. De gör thaimassage etc…

   Lycka till!
   Kristina