Förfriska huden inför våren med ESSE

Förfriska huden inför våren med ESSE

Har du ännu inte fått upp ögonen för ESSE så är det dax för det nu!

ESSE Skincare är mest känd för sin banbrytande forskning (och produkter) inom probiotisk hudvård.  De senaste tillskotten är Cocoa Exfoliator samt Microderm Exfoliator.

Cocoa Exfoliator, 50 ml 299 kr.
esse exfoliator

En riktig peelingupplevelse för alla hudtyper som avlägsnar döda hudceller och tar bort orenheter. Kakaon ger en skonsam peeling som mjukgör  och smörjer huden. Marula- och Mankettiolja är tillsatt för att ge näring och skydda huden samtidigt som den förhindrar irritation och torrhet. Cocoa Exfoliator doftar härligt, bidrar till bättre blodcirkulation och ger huden härlig lyster. Avsluta med att rengöra huden med en mild cleanser och därefter hudkräm.

Microderm Exfoliator, 50 ml 349 kr.
microderm esse
En mild peeling med mikropartiklar som skonsamt polerar hudens yta. Kaolin och Kalciumkarbonat förbättrar blodcirkulationen och avlägsnar döda hudceller. Rooibos bistår med effektiva antioxidanter som föryngrar och avgiftar. Näringsrik Marulaolja är tillsatt för att återfukta huden på djupet. Microderm Exfoliator får sin fräscha doft av Frankincese- och Apelsinolja. Den skonsamma pejlingen lämnar huden len med en vacker lyster och passar extra bra för de med känslig hy.

ESSE produkter finns att köpa hos Skönhetsfabriken i Göteborg, Paradiset Söder och City o Stockholm, online på piggabutiken.se, hudoteket.se samt utvalda SPA och salonger runtom i landet.

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *