Förläng solbrännan i höst med Bronzers – TIPS!

Förläng solbrännan i höst med Bronzers – TIPS!

Nu börjar hösten krypa på och man vill samtidigt försöka behålla sin sommarfärg efter den fantastiska sommaren. Det finns några nyckelsaker man kan göra för att bevara den fina färgen även i höst.

 1. SKRUBBA
  Att skrubba kroppen är A-O för att kroppen ska hålla färgen länge. Dock är det viktigt att detta görs ordentligt inför sommaren, annars kan färgen istället skrubbas av och ner i duschsilen. Du kan med gott samvete skrubba någon gång ibland och däremellan fuktboosta kroppen ordentligt. Skippa också kroppslotion med peelande syror.
  Tips på en mild bodyskrubb är Sóley mjúk body scrub med Isländska örter.
  img_0035
 2. FUKTBOMBA
  Det är viktigt att du håller huden mjuk och smidig för att färgen skall sitta längre, men även för att bibehålla en frisk och mjuk hud. Varva gärna med en nyttig hudolja och en skön och kraftfull och djupverkande kräm/balm som verkligen gör skillnad. Några favoriter är Spring Rose Blonde Body Butter från Estelle&Thild. ACO Body Lotion Rich, samt Universal Ayurvedic dry body Oil från Cinq Mondes.
  estellethild         
  aco-body-lotion-rich-oparfymerad-400-ml-0 cinq-mondes 
 3. SKIMRA
  Underhåll solbrännan med att smörja då och då med en Bronzer som ger, som framhäver och fördjupar pigmenten UTAN de skadliga strålarna. Några favoriter här är:Tantasia från Jane Iredale. En lätt och doftfri kräm som enkelt absorberas och ger en fin färg. Ca 355 kr.
  img_9990

  Sunless från Annemarie Börlind. En doftfri flytande kroppsmjölk som absorberas lägg och ger en fin färg. Valnötsextrakt ger intensiv hudvård och en brun ton till både ansikte och kropp på ett par timmar. Pris; ca 179 kr.
  img_9992

  Maroccan Glow från Dr. Organic. En enkel att påföra mousse som inte kladdar. Kommer i tre nyanser, ljus, medium och mörk. Innehåller den fuktgivande och vårdande arganoljan. Pris; ca 225 kr.
  img_9996

  Cocoa Brown 1 Hour Tan är en brun utan sol-mousse med accelererande ingredienser som ger en rik, brun färg på en timme. Kan användas på både ansikte och kropp. Moussen är lätt att applicera, torkar snabbt och är kladdfri. Solbrännan sitter i under 5-7 dagar.

   Med vegetabilisk DHA och fri från parabener. Pris; ca 89 kr.

  img_9994

 4. DRICK MYCKET VATTEN
  Drick mycket vatten och örtteer som återfuktar kroppen inifrån. Dra ner på drycker som är vätskedrivande såsom kaffe, svart té och läsk.
Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *