Föryngrande effekt med RESEROL?

Föryngrande effekt med RESEROL?

Bakom produkten RESEROL står ett svenskt företag. Två killar som hoppade av sina karriärer på Astrazeneca för att ta fram världens första resveratrolfilm.

VAD ÄR RESEROL?

Reserol är ett kosttillskott som innehåller resveratrol, ett ämne som finns i bland annat vindruvsskal. Under de senaste åren har resveratrol undersökts i syfte att kartlägga dess effekter på vår hälsa. I över 8000 publicerade studier finns många olika områden där substansen tros ha positiv verkan.
Reserol som tillskott kommer om en film som man lägger på insidan av kinden där den senare löses upp – allt för maximalt upptag. Filmerna är gjorda av sjöalger från Norges kustland och är i sin tur gjorda med en unik teknologi för maximalt upptag.

IMG_6829

RESVERATROL är altså en antioxidant och en växtpolyfenol. Resveratrol bildas i bland annat skalet på röda vindruvor och fungerar som ett försvar mot angrepp av bakterier och svampar.

Det är molekylen resveratrol som kan ha en möjlig effekt på hälsan. Grunden till att forskningen på just resveratrol har intensifierats de senaste åren och tusentals studier har påvisat en positiv effekt på hälsan.

RESEROL – SKIN SERUM

Samma företag som tillverkar RESEROL har även tagit fram ett högkoncentrerat ansiktsserum som skall återuppbygga huden och bidra med att skydda hudens telomerer. Din huds funktion kan bevaras och livslängden hos cellerna öka. Rodnader och mikroinflammationer kan minska, hudtonen blir jämnare och huden får en naturlig lyster.

IMG_6833   IMG_6831

Mer info om RESEROL samt köp hittar du HÄR.

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *