Green alkalizing shot

Hejsan!

Det kommer nog att dröja ytterligare ett par dagar innan jag kör igång detoxen eftersom jag väntar på några produkter. Jag skall beskriva vilken typ av detox jag valt att göra denna gång! I väntan på starten så har smyger jag igång den med lite renare mat och gröna drinkar 😉 Denna gröna drink gjorde jag på eftermiddagen. Den innehåler romansallad, ruccola, melon och lite äpple. Supergod och läskande – Yummie!!! Viktigt att du kör den ordentligt i mixern så att fibrerna slås sönder ordentligt. Det är skillnad på att göra en green smoothie på gröna bladgrönsaker och en fruktsmoothie.

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments

 • Hej!

  Jag söker runt efter infor,ation kring vilka mixers som klarar av att finfördela gröna bladgrönsaker bra. Speciellt tjockare blad som grönkål, verkar vara svåtr för många mixrar. Undrar vilken du använder och vilket resultat du får? Tycker inte det är gott den där inte känns slät. Vill helst köpa en mixer som är något billigare ön ex Blendtec och Vitamix.

  • Hej Åsa,
   Dessvärre tror jag inte det går att få tag i mixers som klarar av att finfördela bladgrönsaker (typ grönkål) än Vitamixen! Jag hade en vitamix när jag bodde i Californien och den går inte av för hackor!! Vi ska skaffa en hem hit very soon, men jag kommer nog att köpa den direkt från USA. Jag har en Philips idag och den kostar närmare 3000:- och den skall tillhöra en av de bättre varianterna. Det blir ju bra när forumet kommer igång, för då kan vi diskutera sådana här saker med ett flertal människor!
   Lycka till!
   /Kristina