HARMONIA från Lumene

HARMONIA från Lumene

Nyligen var jag på ett underbart pressevent för lanseringen av Lumenes nya serie HARMONIA. Vi bjöds på en härlig frukost och en oas där känslan av skog och urkraft stig i centrum.

HARMONIA är Lumenes mest exklusiva hudvårdsserie hittills och togs fram som kontrast till vardagens stressiga dagar. Allt för att balansera sinne och hud.
HARMONIA har inspirerats av finländska skogar som bjuder på lugn och
harmoni.

IMG_0303    IMG_0290

Sprängtickan är en av huvudingredienserna i produktserien Harmonia och en av världens mest effektiva naturliga råvara. Sprängtickan är väl känd inom hälsokretsar för sina hälsoegenskaper och har inom folkmedicinen länge använts för att bli bota trötthet och återställa arbetsförmågan. Den har även renande och antioxidativa egenskaper, samt innehåller en unik kombination av vitaminer och mineraler.

IMG_0305     IMG_0307

Torv är en annan ingrediens i serien HARMONIA som även det har många fördelaktiga ingredienser för huden. Och så Nordiskt källvatten på det!

Serien består av ett Rengöringsmousse, Recharging fuktkräm, recharging fuktbalsam, recharging serum, torvmask, kroppspeeling, kroppskräm samt ett härligt doftljus.

IMG_0295              IMG_0297

För de som ville så fick vi även en avslappnande och gudomligt skön handmassage av Axelsons. Vi fick även med oss en fin korg med deras nya serie att prova. Vilket jag ska göra nu.

IMG_0313    IMG_0293

Produkterna lanseras under januari månad. Priser mellan 216 -399 kr.

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *