Höstens nyheter från Yogi Tea

Höstens nyheter från Yogi Tea

Yogi tea lanserar nu två ljuvliga nyheter lagom till hösten och de kyligare höstkvällarna. Yogi Tea bjöd in till en mysig pressfrukost i stillhetens tecken tillsammans med en nyttig frukost.

IMG_8591

De två nyheterna är Inner Harmony och White Tea with Aloe Vera, som båda består av en härlig ayurvedisk örtblandning.

 

Inner Harmony – med ingredienser som skall ge inre frid består av citronmeliss, fruktig rooibos och kryddig kanel. Dessa ingredienser skall verka lugnande. Njut närhelst på dagen och känn lugnet.

White Tea med Aloe Vera – Denna unika ayurvediska örtblandning består av noga utvalt vitt te med Aloe Vera, basilika och gurkmeja. Teet innehåller även värmande kanel som tillför en sötma i smaken och passar utmärkt i kombination med de övriga kryddiga ingredienserna. Njut av teet och låt skönheten komma inifrån och ut.

IMG_8589   IMG_8588

Förutom introduktionen av teerna var även den berömda yogagurun Sat Hari Singh på plats för att ge oss en värdefull föreläsning om mindfulness. Vi fick göra två meditationsövningar för att stilla sinnet, några enkla knep att ta till i vardagen, där vi fokuserade på hjärtats rytm genom att hålla tre fingrar på vänster handled, samt en övning med djupandning. Ett skönt avbrott i en stressig vardag.

“There will be no peace without you knowing your true self, and the true self of others”.
-Sat Hari Singh

IMG_8497

IMG_8590

Yogi Tea har ett brett sortiment av teer, och med dessa två nyheter har de fler än 40 tesorter. Samtliga teer är ekologiska och kravmärkta samt finns i hela världen. Deras ayurvediska tänk om att balansera dosorna går som en röd tråd genom deras tesortiment. De har så många härliga teer och jag ska prova många fler under hösten.

Yogi Tea Inner Harmony och White Tea with Aloe Vera innehåller 17 tepåsar per förpackning och säljs i utvalda butiker.

 

 

 

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *