Julklappstips till HONOM

Julklappstips till HONOM

Här kommer lite tips på julklappstips till maken, pojkvännen, pappan eller brorsan.

MEN Clarifying Daily Hydrator, Kerstin Florian 50 ml, 625 kr samt MEN Clarifying Exfoliating Scrub, Kerstin Florian 80 ml, 479 kr

img_1342
Denna lätta fuktkräm, med ingredienser från hallon, peptider och granatäpple, reducerar tydligt glansighet i hyn samt ger en hög dos av antioxidanter. Bra om man blir irriterad i huden efter rakning! Mer info HÄR.
Ansiktsskrubben använder sig av naturliga jojobapärlor för att avlägsna torr hud och orenheter. Med botaniska extrakt av kamomill, geranium och sötmandel blir huden jämn och mjuk. Perfekt om man har problem med inåtväxande skäggstubb!
Mer info HÄR.

NOBLE FIG, FERRARI, Pris 599 kr.

img_1346
Doften Noble Fig från Ferrari är en uppfriskande doft som innehåller mandarin, kryddig rosépeppar och fikonlöv. Doftens hjärtnot utstrålar värme med kanelbark, salvia och iris. Basnoten består av myskfröolja, patchouli och valnötsträ. Noble Fig är en elegant manlig doft som skapar en oemotståndlig signatur.
Finns på Glamazone, Shoppng4net, Lyko.

PUKKA MAN PLUS

img_1348
Ekologisk örtblandning med maca, röd ginseng och granatäpple som har tagits fram särskilt för att stötta mannens hälsa och då framförallt genom att stödja det kardiovaskulära systemet och särskilt fokusera på blodtryck, aktiv hälsa, energi, mental hälsa och stöd för prostata. Ayurveda kan hjälpa till på alla dessa områden och Pukka har därför utvecklat ManPlus – en unik designad serie kosttillskott som ger männen allt de behöver.
Finns att köpa på välsorterade hälsokostbutiker.

UrtekramBody Scrub Brown Sugar, Pris 129 kr.

img_1361
Urtekram Body scrub avlägsnar döda hudceller och ger en lenare hud. Använd 2 ggr i veckan. Undvik att skrubba där du har känslig hy eller acne. Denna body scrub innehåller mandelolja, jojobaolja, broccolifröolja samt lavendelolja vilket ger fukt till huden och verkar lugnande och antiinflammatorisk. Härlig konsistens och doft.
Finns att köpa i välsorterade hälsokostbutiker samt ICA Maxi.

The Real Shaving Co. Traditional Shave Cream Rich Lather. Pris 79 kr.

img_1350
Sedan 1953 har The real shaving company varit en pionjär inom exklusiv manlig hudvård och rakprodukter. Produkterna är inspirerade av traditionella barbershops samtidigt som de innehåller alla möjligheter som ny teknologi tillåter. Alla produkter innehåller ekologiska och naturliga ingredienser och är fria från parabener, SLS och SLES.
Denna rakkräm är dubbelt koncentrerad för att ge en extra slät rakning. Innehåller naturligt återfuktande kakaosmör. Rakkrämen skapar en skyddande barriär över huden för att förebygga skärsår, hudirritation och underlätta rakning. Mer info HÄR
Finns att köpa på Coop, Lyko, Glamazone.

FERRARI Hair & Body Wash, Pris 179 kr.

img_1354
Den klassiska röda färgen från Ferrari är välkänd över hela världen. Unik. Distinkt. Doften Red är en explosion av livskraft. Den uppfriskande toppnoten innehåller apelsin, bergamott, pomerans och galbanum. Hjärtnoten består av jasmin, geranium, iris och kryddig muskotnöt. Doftens unika signatur skapas av basnoten med cederträ, sandelträ, mossa, vanilj och mysk.
Nyckelorden för den svarta står för form, mysterium, sensualitet och själ. Strikt svart med en oemotståndlig makt och styrka.
Mer info HÄR.
Finns att köpa på Shopping4net, Glamzone, Lyko.

PUKKA Gorgeous earl grey, 32 kr.

img_1359
Känner du någon som gillar teer så är PUKKAS Gorgeous earl grey ett hett tips.
Pris, ca 33 kr. Finns att köpa på bla Bodystore.

Faith in Nature, Shampoo & Showergel FOR MEN. Pris, ca 78 kr

img_1357
Shampoot har doft av Ädelgran, en subtil, behaglig och superfräsch doft.
Duschkrämen med Ingefära & Lime passar perfekt i duschen efter träning. En värmande kompis fri från tillsatser.
Produkterna passar alla i familjen och är fri från artificiella färgämnen och parfym. Fri från parabler SLES. Är biologiskt nedbrytbar och flaskan gjord av återvunnen plast.  Finns att köpa i välsorterade hälsokostbutiker samt jordklok.se

Duschkrämen med Ingefära & Lime passar perfekt i duschen efter träning. En värmande kompis fri från tillsatser.

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *