Lansering – INIKA Long Lash Mascara

Lansering – INIKA Long Lash Mascara

I förra veckan var jag på presslanseringen av det australienska märket INIKA och deras nya ekologiska Long Lash Mascara.

INIKA Organic är ett prisbelönt 100% naturligt Makeupmärke från Australien, som inte kompromissar med vare sig påverkan på naturen, människan eller kvalitén på produkterna. Ett fantastiskt fint märke med enbart naturliga och ekologiska råvaror!

VI träffades på and restaurant i Stockholm där vi bjöds på drinkar och mat.

IMG_8064   IMG_8062

Här tillsammans med Tony Rechtman, INIKAs VD och ägare, direkt från Australien, som trendspanar kring eko och vego ”What i shot and what is not”. Intressant föreläsning och spännande nyheter från INIKA, samt kommande nyheter.

IMG_8060   IMG_8061

NYHETEN – INIKA Long Lash Mascara är en riktigt grym produkt. Förutom att den är ekologisk och passar det mest känsliga ögat (vilket jag har) så är borsten perfekt enligt mig, en långsmal borste med lagom fast mascara som täcker och fyller utan att kladda och lämna klumpar –  Yes!

IMG_8063  IMG_8077

Kära återseenden. Här med Lillemor Svensson som har agenturen för INIKA i Sverige, samt Maria Forssén som driver Stockholm Beauty Week.

IMG_8059  IMG_8058

INIKA Long Lash Mascara är 100% naturlig och vegan – designad att ge ultralånga ögonfransar, samtidigt som den vårdar fransarna. Kommer i färgerna Black & Brown. Priset ligger på 259 kr.

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *