Liposomalt C-vit för maximalt upptag

Liposomalt C-vit för maximalt upptag

Hösten är här och den är oundviklig! Jag fullkomligt älskar hösten ur alla avseenden. De färgsprakande löven som ramar in dagarna, de tända ljusen som skapar mysfaktor på kvällarna och de varma höstkapporna som lyfts fram i garderoben.

Dock gör sig även kylan påmind, de allt strängare vindarna och virus och bakterier i utspridda härdar som lätt ger avtryck i nedsatt immunförsvar. Jag äter kosttillskott året om. Helt klart mer under vintertiden. Det finns många olika kosttillskott därute, bättre/sämre. Det är många olika aspekter som kommer att vara avgörande för det bästa tillskottet. En av dessa är ju lättupptagligheten av ett kossttillskott. Helst vill man ju att det som står på innehållsförteckningen samt dess mängd, också skall tas upp av våra kroppar så att maximalt kommer tillgodo. Men tyvärr är det inte så pga olika faktorer såsom konditionen på vår mage-tarm, samt hur ingredienserna i ett kosttillskott är sammansatta. Det skiljer sig stort.

En av de senaste innovationerna inom kosttillskott är ju att skapa de i en form som gör det lätt för kroppen att ta upp även om du har en risig mage-tarm. Denna form har kommit att kallas Liposomal form och finns hos några få aktörer. LipoCell Vitamin C kommer i flytande Liposomal form för maximalt upptag och effekt.

IMG_9405

LipoCell C-vitamin i Liposomal form är mikroskopiska kapslar som håller dess innehåll skyddat och intakt genom kroppens system hela vägen direkt till cellerna där de effektivt avger de aktiva ämnena. Människans cellmembran består av fosfolipider, precis som lipocells liposomer och kan därmed passera oskadda genom matsmältningssystemet. Efter att ha passerat magen och levern går de ut i blodomloppet och ger ett bättre upptag. En bra produkt för ett starkare immunförsvar.

För mer info om LipoCell läs HÄR.

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *