Ljuvliga Kokosnyheter

Ljuvliga Kokosnyheter

Nu kommer ekologiska Urtekram med en ny serie ekologiska kroppsvårdsprodukter – fulla av ljuvlig kokos!

Den nya serien innehåller moderna hud- och hårvårdsprodukter som kan användas varje dag. Kokosolja och kokosnektar tillför naturlig fukt och näring och lämnar samtidigt en mild doft av kokos. Ingredienserna känner vi igen från köket och tillsammans med nya ingredienser har Urtekram tagit fram en serie ekologiska moderna skönhetsprodukter.

urtekram_kokos

Kokos är en stekhet trend och doften ger minnen från semestrar på soliga breddgrader. I Söderhavet där palmträden växer har man i århundraden känt till nötens goda egenskaper. Produkterna är utvecklade av Urtekrams egna skönhetsspecialister och producerade av företaget i danska Mariager med strängaste ekologiska kraven och med avancerade ingredienser för att vara effektiva och hälsosamma.

Schampot innehåller bla kokosnektar, prästkrageextrakt och algextrakt för att pigga upp livlöst hår.
Pris för schampo och balsam : ca 45 kr per styck

Bodylotion innehåller bla jungfrukokosolja, och hyaluronsyra  som tränger in snabbt och ger näring och fukt åt huden. Är dessutom inflammationsdämpande.
Pris: ca 45 kr

Den prisbelönta handkrämen kommer nu i en ny tappning av skön kokosdoft. Innehåller jungfrukokosolja, hyaluronsyra och haxapeptider som förutom att ge mjuka händer även har en stärkande effekt på hud och naglar.
Pris: ca 29 kr

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *