Lyxig ansiktsmask med ädelstensextrakt

Lyxig ansiktsmask med ädelstensextrakt

M Picaut Sweden lanserar nu en helt ny produkt, en enastående sådan –Hydra Lagoon Overnight Mask!

Det är en härlig och rik ”allt ett” -mask som återfuktar på djupet, verkar lugnande och skyddande samt har anti-age effekt. Masken förbättrar hudens fuktnivå dramatiskt och innehåller extrakt från ädelstenen malakit som är oerhört mineralrik.

Hydra Lagoon Overnight Mask stimulerar nybildning av hudceller, bygger upp hudens naturliga kollagenproduktion, minskar torrhetslinjer och har en anti-age effekt. Den kan också användas över natten för extra fuktboost.

Innehåller
Näringsrik avokadoolja som reparerar hudcellerna och lindrar irriterad hud. Hyaluronsyra som ökar hudens förmåga att binda fukt, amarantfröolja som bygger upp hudens kollagenproduktion och har en anti age-effekt. Dessutom innehåller masken extrakt från den gröna ädelstenen malakit.

-Malakiten är en fascinerande ingrediens. Inom mytologin representerar den olika gudinnor, till exempel bergens gudinna i Centralryssland, eller Freja i vår nordiska mytologi. Inom hudvården verkar den lugnande och skyddar stressad hud eftersom den innehåller antioxidanter ochär mycket mineralrik.

IMG_2557

Hydra Lagoon Overnight Mask

  • Ansiktsmask med optimal återfuktning och anti-age effekt.
  • Ekologiska råvaror.
  • Extrakt av ädelstenen malakit som lugnar och skyddar stressad hy.
  • Avokado ger näring.
  • Pentavitin skapar en djupgående fuktreservoar under 72 timmar.
  • Squalene stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion.
  • Används över natten för extra fuktkur.
  • Passar både kvinnor och män.

Så här gör du:

  1. Användning på dagen: applicera masken generöst på ett väl rengjort och fuktat ansikte samt dekolletage. Låt verka 10-15 minuter. Stryk av överflödig mask, alternativt skölj av produkten.
  2. Användning på natten: låt produkten verka under natten medan du sover.

Tips

Prova några droppar Hydra Miracle Serum under masken för maxad fuktbombseffekt. Lyxa till med ett extra tjockt lager över natten då och då. Glöm inte bort att även halsen och händerna kan behöva en fukt och anti-age boost ibland 😉

50 ml, pris ca 499 kr. För mer info HÄR. Du köper den HÄR

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *