Magic Style Brush från Björn Axén

Magic Style Brush från Björn Axén

Jag har fått testa Magic Style Brush från Björn Axén Tools. Har alltid drömt om de där sköna lockarna som ger lite lagom volym och hänger lätt över axlarna. Vilket toppenredskap jag har hittat till just detta.  Detta är definitivt enkelt och ger en quickfix på mycket kort tid. Jag har tom tid att använda den på morgnarna numera.

img_9908    ghd

Syftet med denna är att du på ett enkelt sätt ska kunna styla håret utan att behöva använda fön och rundborste – alltså två i ett. Den har ett integrerat värmesystem och keramisk tourmaline beläggning som ska ge håret extra glans.

Bästa sättet att använda den på är att först tvätta håret (men det går även om det inte är nytvättat, jag har testat alla varianter) och låter det självtorka eller så fönar jag det lite snabbt, tills det är torrt.

Sedan borstar jag igenom håret med Magic Style Brush och lägger sedan upp små tester på spolen och rulla en slinga i taget upp mot hårbotten. Min erfarenhet är mindre slingor, mer lockar.

img_9821

Ett tips är att använda ett värmeskydd innan du börjar rulla upp håret så att slitaget blir minimalt. Spraya sedan på de färdiga lockarna och krama upp håret lite för att få lockarna att sitta bättre. Du kan med fördel bära med dig en mindre flaska bra hårspray under dagen för att förbättra lockarna.

Tips:
img_9911

Magic Style Brush, ca 749 kr. Mer info hittar du här.

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *