Maria Nila Minerals

Maria Nila Minerals

Gomorron fina ni,

Jag fick nyligen ett pressprov från Maria Nila med deras nya veganska hårvaxer  ”Minerals”.

Maria Nila är mest känd för sina hårvårdsprodukter som är fria från djurtester och numera 100% veganska. Alla produkterna är dessutom både sulfat- och parabenfria vilket är toppen både för oss och för miljön. Märket är svenskt och har sin produktionsanläggning i Helsingborg där varje enskild produkt tillverkas.

IMG_7907

Vaxserien Minerals som lanseras denna månad har tagit inspiration från naturens mineraler. Resultatet är en vaxserie med fyra olika formulas som alla är enkla att styla med, ger håret struktur och snygg finish. Serien innehåller även Colour Guard Complex, som bevarar hårets färg samt skyddar mot fria radikaler och UV-strålning. Ett stort plus för designen som består av 100% CO2-kompenerade förpackningar.

En favorit hos mig är GNEISS moulding Paste – som ger en fyllighet och struktur i både kort- och långt hår, samt en naturlig glans.

IMG_7906

Jag tar en liten klick och kinder in den i handflatan, klappar lite med händerna tills den börjar torka. Sedan puffar jag in den i håret och vips har du en fin fyllighet utan att kladda det minsta 😉

Dom kommer säljas på Lyko.se samt på utvalda salonger, priset kommer ligga på 100ml 249 kr och för 50 ml 149 kr.

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *