Lansering – Marine Flower Peptide Collection

Lansering – Marine Flower Peptide Collection

Eminence nya ekologiska satsning.  Med Marine Flower Peptide Collection med tång från havet som skall boosta kollagenet i huden. Jude Herrera från Hawaii kom till Stockholm för att presentera kollektionen som består av ett ansiktsserum och en ögonkräm med Smart Collagen + Complex, en intelligent kollagenbooster som består av avancerad plantextrakt och röda alger.

IMG_8559

Den unika formulan med Smart Collagen+ Complex aktiverar hudens egen produktion av högkvalitativt  ”smart” kollagen och ger din hud allt den behöver för en kraftfullt hudföryngrande effekt samtidigt som det tillför näring.

Algerna kommer från salt- och sötvatten och som bekant tillför de rikliga doser av mineraler, aminosyror, antioxidanter och vitaminer vilket ger förbättrad spänst och långtidsverkande återfuktning till huden.

Eminence-Marine-Flower-Peptide-Collection

Smart Collagen+ Complex dubblerar kollagenets densitet för att synligt lyfta och fylla ut linjer och rynkor. En otroligt fin produkt med fint och unikt innehåll med skön konsistens. Mer info om Ellancé hittar du HÄR

IMG_8560

Pris serum ca 1295;-

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *