Morning Glory

Morning Glory

Gomorron! Underbar dag på många sätt och vis ;-). Sebastian sitter i pulkan på väg till dagis. Lilltjejen klänger vid mina ben. Jag dricker juice och förbereder dagens duties…Mycket spännande som händer och mer meddelas om några dagar. En nylansering av kristinalife.se sker i dagarna och andra spännande saker.
Önskar er en härlig dag!!

Recept Morning 4-6 personer

6 jordgubbar
3-4 dl färskpressad äppeljuice
3 stjälkar färsk mynta
1-2 tsk riven ingefära
Vatten önskad mängd
Is

Mixa och sila – enjoy!

Aloha!

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 comments

 • Hej!
  Jag ber om ursäkt, jag skriver inte riktigt enligt ämnet. Men jag kunde inte riktigt hitta annan kontakt.
  Jag har en fråga..
  Först måste säga att jag är väldigt intresserad av hälsosam livsstil, särskild rå kost. För mig är det mycket mer än bara mat. Det är ny energi som öppnar helt ny sätt att uppleva värden, naturen och mig själv.
  Jag sysslar dessutom med dokumentärfilm och söker en person för min slutprojekt på dokumentärfilm skolan.
  Tanken är att göra en liten film om
  person som äter rå mat, som kanske har blivit frisk från någon ordentlig sjukdom tack vare det, som har förändrat sitt liv, har dragit sig ur ”de vanliga inställningar” om hälsa, lycka osv.
  En person som lever lyckligt liv och njuter av varje dag som kommer till skillnad från ”den vanliga människan” som drunknar i eviga tvivel, problem, som aldrig är nöjd, som tar för givet alla sjukdomar, nån slags byter sin riktig frihet och lycka till kortvariga nöje som nutida samhälle ger. Lite svårt att förklara:)

  Iaf en erfaren rå mat ätare. Och trots att jag själv äter rå mat känner jag nästan ingen som också gör det.
  Därför tänkte jag fråga er om ni kanske känner en sådan person eller några som jag kunde kontakta.
  Bäst om personen är från Stockholms trakten. Men jag kan tänka mig åka och filma inom Sverige också.
  Tack för er tid.
  Med soliga hälsningar Iryna Kolesnyk
  [email protected]
  0766355366