Om Kristina

Kristina Fredriksson är inspiratör och entreprenör med mångårig erfarenhet inom dels träning-hälsa som Personlig Tränare, rawfood coach och hälsorådgivare, med även som säljchef inom mediabranchen. Kristina är uppvuxen i Dalarna i en stor familj med tre syskon. Tidigt kom ett intresse för träning och hälsa men även för god och hälsosam mat.

IMG_2497

Kristina är en glad, passionerad och obotlig optimist som gärna vill vara i centrum av allt som händer. Många bollar i luften och ständigt på språng. Efter några år i Stockholm gick flytten till Kalifornien och Santa Barbara för att plugga ett år. Men det fantastiska livet, de sköna människorna och möjligheterna gjorde att ett år istället blev tre. Med nya erfarenheter och kontakter flyttade Kristina 2004 hem och startade upp www.kristinalife.se.

Med en enorm passion för rawfood och hälsa så har Kristina skapat en portal och mötesplats för hälsointresserade, med medverkan i både tv, radio och tidningar.

I bakfickan har Kristina utbildning inom internationell business och marknadsföring, samt e-commerce och journalistik. Kristina har lång erfarenhet inom media och magasin som försäljningschef, samt jobb som projektledare och eventansvarig.

Kristina drivs av att entusiasmera och inspirera människor att ta ansvar för både sin egen och sina barns hälsa. Vilket har blivit ännu viktigare sedan hon själv fick barn. Att sprida hälsonyttig kunskap, recept, tankar och idéer, samt att ta del av det senaste inom hälsa och välmående från flera håll, är det som driver Kristina.

Att påverka och förändra med en stor portion passion och humor, är en stor drivkraft och ledde bla till arrangemanget av Den Stora Hälsodagen i Saltsö-Duvnäs den 30 aug. Ett över förväntan lyckat arrangemang som engagerade närmare 250 lokala personer och ett event som kommer att återkomma nästa år igen.

Numera går det även bra att boka upp tema-kvällar för maximal pepp och inspiration till ett hälsosammare liv.