Organic Detox Iste’

Förutom Johan & Nyströms fantastiska teer så är det Mighty Leafs teer som gäller här hemma! Bara de snygga förpackningarna och fina tepåsarna gör tedrickningen till en speciell upplevelse! Att tepåsarna dessutom är helt biologiskt nedbrytbara känns ju bra ur ett miljöperspektiv.

Mot slutet av graviditeten och nu under amningen (Ja, bäbisen kom i torsdags förra veckan!!!!) så är jag såå sjukt törstig vilket ju är normalt och naturligt eftersom mycket vätska ska produceras. Min nya last och intresse är att göra isteer på diverse teer som jag har i skafferiet och denna gång görs det på Mighty Leafs Organic Detox Infusion samt lite Raw Honung som jag sedan kyler ner och tillsätter is för att ha i en snygg glastillbringare att ha i kylskåpet och dricka under dagen. Nu ska man ju inte detoxa under amningen men teerna är ju inte speciellt kraftfulla i den bemärkelsen att det blir en detoxeffekt.

Innehållet är bl.a. maskros som är stödjande för levern, lakrisroten är allmänt stärkande för både immunförsvaret och resten av kroppen, pepparmynta är lugnande och stärkande för magen och matsmältningen och rödklöver har antiinflammatoriska effekter och sänker blodsocker nivån.

Detta är ett supergott te som är perfekt när du vill gå ner i varv eller återhämta dig! Njut av Detta underbara te och läs gärna mer på deras hemsida Mighty Leaf

Önskar dig den bästa dagen!!!
Aloha!

20120328-114351.jpg

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments