Raw Chokladbollar på Babyrytmiken ;-)

Olá!

Jag berättade tidigare idag att jag skulle på Babyrytmik med Sebastian. Det är som öppna förskolan fast med sång etc. Superkul, fantastiska lokaler och underbart duktiga ledare som håller i detta! Vad jag INTE berättat är att jag ”sålt in” Rawfood och nyttiga desserter. Så, med lite Raw Choklad, torkade nötter och frukt kan man åstadkomma sådana här fantastiska Chokladbollar. Jag måste säga att de här tog priset, riktigt sega och chokladiga – MUMS!!!
Både barnen och vuxna högg in, och ÄLSKADE dem!! Mer Rawfood till stora och små 😉

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments

 • Hej,
  Jag söker efter en kallrörd honung som inte kostar skjortan.
  Jag bor på västrakusten har du tips på en bra affär?
  ¨åg alternativ i rawfoodshopen men under 50:- för 500 ml är smärtgränsen.
  Tack för dina inlägg.
  Mvh
  MM

  • Hej MM,
   Jag har dessvärre inte koll på vad som finns att köpa i honungsväg på västra kusten. Biodlare finns ju lite här och var, och så säkerligen även på västkusten! Googla vetja´…eller roing och kolla hälsokostbutikerna. Annars kan jag bara rekommendera Rawfoodshop som har superba produkter!!!
   Lycka till!
   /Kristina