Recept till drinkarna i TV4

Gomorron!
Vilken alldeles underbar dag! Jag sitter här  och väntar på en leverans från Pourté som har fler smaker som jag ännu inte har smakat! Jag har nu fått ett flertal mail gällande recepten från TV4 så här kommer dessa:

Green Deluxe
2 nävar ruccola
1 äpple
1/2 banan
2 dl äppeljuice
1 lime
1/2 tsk spirulina
5-6 blad färsk mynta
Chokladpower
1 stor banan (gärna fryst)
1 näve gojibär
2 msk skalade hampafrön
1 näve cashewnötter
1 msk maca
1 msk choklad
2-4 dadlar
3-4 dl mandelmjölk
Melonkick
1/4 vattenmelon
2 pressade lime
6 myntablad
vatten
Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 comments

 • Hej, Hurså väntar på? Kan man få hemleverans från dom? Står inget om det på hemsidan. Har du specialavtal kanske? 🙂
  Ha den bästa dagen:
  EG

 • Den me mynta är bäst!(:)en riktig smakboost.
  ha de!
  /Maria

 • Hej!
  Här händer det grejjer, kul!
  Har en fråga som jag ville ta upp in-person men du svarar inte på tel. Har skickat sms. Förstår om du har fullt upp. VA är din mailadress,testar att skicka ett e-mail iställe.
  Mvh
  SA

 • Är en smoothie utbytbar mot ett mål mat?
  Eller är det något som jag ska ta som mellanmål ca 2-3 ggr/dag och ska jag då ta en av varje?

  Vad mår jag bäst av

  Susanne

  • Hej Susanne,
   Smoothies är ett toppenalternativ till frukost lunch eller mellanmål. Byter du ut lunchen så måste du ha en rejäl smoothie ;-). Jag tycker att smoothies funkar bäst för mig till frukost (en rejäl med banan, bär, hampa, goji, nötmjölk, proteinpulver, etc) eller mellanmål (en enklare med vattenmelon och mynta eller jorgubbar, apelsin och lime). Det är också bra att lägga till greens till lunch-smoothien. Greens mår alla kroppar bra av 😉

   Lycka till!
   /Kristina