Ren på insidan och lyster på utsidan med Björk!

Ren på insidan och lyster på utsidan med Björk!

Weleda har en härlig serie Birch (Björk). Björklöv har en lång tradition inom hälsa och för ökat välbefinnande.

Serien består av en scrub och en cellulitolja samt en björkjuice som renar och stärker kroppen. Dessa tre produkter används med fördel tillsammans som en kur under 3-4 veckor.

IMG_4395

Birch Body Scrub är en naturlig och stimulerande kroppspeeling som rengör skonsamt. Innehåller små vaxpärlor som rengör huden skonsamt samt förbättrar dess struktur. Har en uppfriskande doft av äkta eteriska oljor från grapefrukt, citron och kardemumma.
Rekommenderas att användas 1 gång/vecka för att stimulera cirkulationen, fräscha upp huden samt göra den mjuk och len.

Birch Cellulite Oil är en kroppsolja med björklövsextrakt som vid regelbunden användning motverkar uppkomsten av celluliter samt reducerar befintliga. Med utdrag ur handplockade björklöv och extrakt av stickmyrten stimuleras huden samtidigt som E-vitaminrik vetegroddsolja förbättrar hudens spänst och elasticitet. Aprikoskärnolja bevarar hudens naturliga mjukhet och smidighet. Har en uppfriskande doft av äkta eteriska oljor från grapefrukt och citron.

IMG_4397

Birken Aktiv Getränk På våren är de nyutslagna björklöven fulla av näringsrika ämnen. Då skördas de späda björklöven för hand från kontrollerade vilda odlingar och bearbetar dem försiktigt för att bevara halterna av naturliga flavonoider, saponiner och tanniner. Juice från biodynamiskt odlade citroner kompletterar drycken. Drycken skall spädas ut och drickas under en 3-veckors period som en detox.

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *