Ritual of Ayurveda

Ritual of Ayurveda

Igår kväll var jag inbjuden till Rituals pressevent på Färgfabriken i Stockholm. Fokus låg på Rituals nya serie The Ritual of Ayurveda. Kvällen var magisk och solen sken medan vi tog en fördrink.

IMG_8055   IMG_8043

Inledningsvis höll marknadschefen ett tal om den nya serien, sedan tog ayurveda experten Eva Forsberg Schinkler över rodret för att upplysa oss alla om Ayurvedans kraftfulla egenskaper och effekter. Det var oerhört intressant. Jag visste förvisso innan, men att jag är typisk Vata med inslag av Pitta stämmer väl in på mig ;-).

IMG_8057

The Ritual of Ayurveda är en helt fantastisk serie. Eftersom de torra kroppsoljorna kommer i tre variationer Vata – Pitta – Kapha så kommer den garanterat att älskas av alla!

IMG_8045    IMG_8065

Dry Oil Vata – 100% naturlig torrolja för kroppen med näringsrik sötmandelolja och basilika. Innehåller näringsrika örter speciellt framtagna för att balansera Vata doshan.

Dry Oil Pitta – 100% naturlig torrolja för kroppen med lugnande lavendel och ylang ylang. Speciellt framtagen för att balansera Pitta doshan.

Dry Oil Kapha – 100% naturlig torrolja med uppfriskande doft av ingefära och kanel. Snabbabsorberad och gör huden silkeslen. Berikad med uppfriskande örter för att balansera Kapha doshan.

Andra produkter i samma serie är bla; body cream, bath foam, body mist, body scrub, shower oil, shampoo, tea, shower foam, ayurveda candle, ayurveda scented sticks, hand balm, hand scrub, hand lotion.

IMG_8056  IMG_8049

IMG_8051  IMG_8050

Ute var det sedan dukat för buffé med mat speciellt framtagna för de tre doshorna. Vi hade innan fått göra ett test så vi visste vilken dosha vi var samt mat efter dosha.

IMG_8054   IMG_8030

IMG_8032

Side dish för Vata doshan

IMG_8046

Side dish för Pitta doshan

IMG_8047

Side dish för Kapha doshan

IMG_8048

Minst sagt ett magiskt event med underbara produkter, häftig lokal, gudomlig mat och underbara människor, journalister och bloggare. Tack Rituals och Presskontakterna i Sthlm för en härlig kväll!

 

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *