Sheet Masks med marint collagen!

Sheet Masks med marint collagen!

Det är det brittiska företaget Beauty Pro som står bakom nya lanseringen av högaktuella och populära serien Collagen Sheet Masks – en innovativ serie med engångsmasker färdigpreparerade med marint kollagen, vitaminer samt växtextrakt som ger direkt resultat.

Maskerna kommer i nio effektiva varianter för ansikte, ögon, händer och fötter. Dessa är formanpassade och lätta att använda.

Visste du att Beauty Pro är världsledande inom Sheet Masks och säljer en mask var 20 sekund världen över – helt galet!

IMG_8936

De snabbverkande intensivmaskerna passar för alla hudtyper och behov. De ger direkt resultat, återfuktar och svalkar, minimerar liter och rynkor, ger förnyad spänst, motverkar solskador, är fria från parabener och mineraloljor samt är lätta att använda. Deras mest populära mask är Black Diamond – en Peel-off mask som är djuprengörande och detoxande.

IMG_8995

Maskerna säljs styckevis eller i smarta ihopsatta och väl komponerande förpackningar. En förpackning som jag testar nu är Beauty Pro Restore & Renew Set som innehåller:

1x REJUVENATING Collagen Sheet Mask
1x NOURISHING Collagen Sheet Mask
1x DETOXIFYING Bubbling Cleansing Mask with Activated Charcoal
1x BLACK DIAMOND peel-off mask with Activated Charcoal
1x EYE THERAPY Under Mask With Collagen & Green Tea

IMG_8979  IMG_8980

VISSTE NI?
Att företaget har vunnit många priser även för Barber Pro – sina masker för män. Ja, faktiskt så har de även ett gäng, snyggt utformade masker, för honom.

IMG_8937   IMG_8948

För mer info om Collagen Sheet maskerna, kika HÄR

För mer info om Barber Pro, kika HÄR

Maskerna kostar 98kr /styck. I större mixade förpackningar blir det givetvis billigare. Finns att köpa hos eleven.se, lyko.se, dermashoppen.se samt hos några väl utvalda spa anläggningar, ex Centralbadet i Sthlm, The Steam Hotell i Västerås samt Hotell Tylösand.

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *