Smith & Cult

Smith & Cult

Smith & Cult grundades av biokemisten och beauty junkien Dineh Mohajer som revolutionerade kosmetikaindustrin inom färg när hon lanserade Hard Candy. Efter flera år av kreativa samarbeten mötte sedan Dineh skönhetsveteranen Jeanne Chaves och de delade samma stora intresse för skönhet, musik, mode och konst. Den estetiska ådran var en gemensam nämnare. De blev som yin och yang.

Kombinationen av Dineh´s ungdomliga ådra och Jeannés affärsmasnnaskap gjorde Hard Candy till en enorm framgång och varvades av franska powerhuset inom lyxprodukter – LVMH.

smith_b   smith_c

 

smith2

Efter Hard Candy skapade Dineh och Jeanne sitt andra varumärke tillsammans – Smith & Cult. Disney Couture upptäckte Smith & Cult och ett kreativt samarbete mellan parterna påbörjades och namnet är ett uttryck för allas våra fria tankar och känslor. Smith & Cult står för dualitet och individuella uttryck och namn och nyanser är inspirerade av och speglar vilka vi varit, är och strävar efter att vara. Nagellacken uppfyller jämn täckning och skinande glans och den exklusiva 8-free formulan är skräddarsydd utan digutylftalat, tolken, formaldehyd, formaldehydharts, kamrer, xylene, ethyltosymalide och triphenylphosphate.

smith1

Armband från Dag och Natt

smith4

smith5

smith6

Smith & Cult-lacken säljs på NK och utvalda skönhetssalonger och finns i 36 olika färger. Pris: 239 kr.

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments