Snabb uppfräschning med ansiktsspray

Snabb uppfräschning med ansiktsspray

Torr och fnasig hud? Råd bot på torrheten med hjälp av en ansiktsspray, som ger en snabb uppfräschning och en välbehövlig fuktboost. Det finns en uppsjö av ansiktsspray på marknaden och jag har testat några stycken av dessa.
Ansiktssprayer, eller sk face mists är den perfekta prylen att ha i handväskan och som kan ge ansiktet inte bara en energiboost under dagen, utan även tillföra huden förlorad fukt. antioxidanter, vitaminer mm Sitter du framför en datorskärm och befinner dig inom hus hela dagarna kan en ansiktsspray göra stor skillnad. Ett tips är att regelbundet ge ansiktet en välbehövlig dos med fukt.

Här kommer tre favoriter.

Mádara Time Miracle Cellular Nutrients Toning Mist, ca 259 kr.
En unik och närande mist som hjälper till att bibehålla hudens fukt och fasthet genom att förbättra cellförnyelsen och innehåller kollagensyntet. Applicera på ren hud eller spray på huden för att återfukta ansiktet under dagen. Mer info.
img_0453

M Picaut Hydrating Water, ca 275 kr
Ett face mist som till största del består av lugnande Aloe Vera och är berikat med Trollhassel för en sammandragande och bakteriehämmande effekt samt havtorn för extra näring. En ekologisk produkt förpackad i glasflaska. Helt oparfymerad. Spraya över ansiktet efter rengöring för att förbereda för ansiktskräm eller som uppfräschning under dagen. Förvara i kylen för extra svalka. Mer info.
img_0451

Yvonne Ryding Facial Tonic, 99 kr
Fuktighetsbevarande, alkoholfritt ansiktsvatten med kanel som har en uppfräschande och sammandragande effekt på huden. Avlägsnar effektivt rester av ansiktsrengöring och make-up, plus att det har en återfuktande inverkan på din hud.Lugnar och återställer hudens pH-värde och ger den en hälsosam lyster. Mer info.
img_0455

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *