Solskydd med ekologisk aloe vera

Solskydd med ekologisk aloe vera

Lagon till solsäsongen lanseras Aloe Puras solprodukter i Sverige med ekologisk aloe vera som både skyddar och återfuktar huden.

Snart är värmen och solen här på riktigt och då är det bra att skydda huden från de starkaste strålarna. Aloe Puras kroppsvård baseras på ekologiskt odlad aloe vera och dess otroligt näringsrika innehåll. Aloe veran är certifierad av International Aloe Science Council och alla produkter är fria från syntetiska parfymer, färgämnen, SLS samt parabener.

Produkterna finns i faktor spe 50, 25, 15 samt after sun som svalkar och vårdar.

IMG_3196

Visste du att…

…Aloe vera gel har fuktande, mjukgörande, lugnande och reparerande egenskaper på huden och att dess ph-värde nästan är identisk med den i huden?

…flera vetenskapliga studier visar att en regelbunden användning av växten, när den appliceras lokalt, lindrar brännskador, solbränna, inflammatoriska hudsjukdomar, irritation och sår?

… fuktkräm med aloe vera är särskilt lämpligt för torr, uttorkad och mogen hud. Dessutom visar aloe vera effekt på rynkor tack vare dess förmåga att penetrera in i huden och stimulera kollagenet.

…aloe vera har ett naturligt solskydd och är känd för sin förmåga att hjälpa till att reparera och lugna huden efter överexponering av solen. Aloe bidrar även till att minska effekterna av ultraviolett ljus genom att stärka hudens immunförsvar och skydda cellerna från fria radikaler och från de skadliga effekterna av UVB-strålning.

Pris ca 150 kr/200ml. Finns att köpa hos rawfoodshop.se samt Skanstulls hälsokost i Stockholm.

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *