Sommarens vårdande stylingserie

Sommarens vårdande stylingserie

Jag har testat några väl utvalda produkter från Exit sommarserie som är extra vårdande under sommarmånaderna när håret slits extra mycket av både bad och sol. Exit Haircare är en svensk hårvårdsserie som består av produkter både inom vård och styling. Alla produkter innehåller marockansk arganolja som ger håret näring, volym och glans. Produkterna rengör, återfuktar och stärker håret samt är skonsam mot hårbotten. Just dessa egenskaper gör Exit haircares stylingserie till den ultimata sommarserien genom att förena nytta med nöje, alltså styling med hårvård!

Exit haircare rekommenderas till alla med torrt eller skadat hår, men passar även andra hårtyper som behöver en extra boost.

Jag gillar särskilt att ALLA Exitprodukter är 100% parabenfria och är inte testade på djur. 

Några utvalda favoriter ur serien är följande produkter som verkligen gör skillnad och som jag kan rekommendera är följande:

IMG_5980

Exit Saltvattenspray
Ett saltvattenspray som ger ditt hår samma känsla som efter en heldag på stranden. Håret får en naturlig volym och struktur. Den skyddar ditt hår mot solens skadliga strålar och mot värmestyling samt hjälper till att bevara din hårfärg. Berikad med arganolja som gör håret friskt. För övrigt en storfavorit hos mig.
Pris: 185 kr för 200 ml

IMG_5978

Exit Stylingspray
Ultrastark, viktlös och flexibel stadga som bevarar frisyren och ger håret ett mjukt och naturligt utseende. Den unika formulan täcker håret med en reflekterande glansig sköld som bekämpar friss och fuktighet, och som lätt borstas ur utan att lämna några rester.
Pris: 195 kr för 300 ml

Exit Fibermousse
Detta volymgivande och viktlösa fibermousse bygger struktur och textur från rot till topp med lång hållbarhet och naturlig glans samtidigt som det stärker och skyddar. Får tunt hår att kännas tjockare och fylligare.
Pris: 185 kr för 250 ml

IMG_5986

Exit Rootlifter
Ett Spraymousse som ger maximal volym från hårbotten eller där håret behöver ett lyft, utan att håret känns tungt eller klibbigt.
Pris: 185 kr för 200 ml

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *