Stadium presenterar SOC SS16

Stadium presenterar SOC SS16

SOC överraskar med coola mönster och härliga färger. Vårens kollektioner för SOC, hämtar inspiration från trendiga träningsformer som crossfit, löpning och yoga. Plaggen är funktionella, inspirerande och prisvärda. Fokusfärger för säsongen är svart, vitt och pasteller som kombineras med klara kulörer i utvalda delar av kollektionen.

-För oss är det viktigt att designa sportkläder med funktion i fokus och att involvera trender och mode tillsammans med rätt material. I damkollektionen presenterar vi en kvinnlig siluett med bootcuts, högre midjor och kortare toppar medan herrkollektionen har lättare material än någonsin och bättre passform, säger Anna Eén Nilsson, Senior Designer på SOC.

Vårens damkollektion från SOC är till stor del inspirerad av sporterna crossfit och yoga. Fokus ligger på lätta, funktionella material och nya matchande prints på bland annat sporttoppar och tights. Bland säsongens fokusprodukter finns förutom tights och kompressionsstrumpor, även sport-bh och toppen ”Strappy”, de utsvängda träningsbyxorna och sömnlösa trosor i färgglada print.

Ett urval av fräscha plagg från vårens kollektion hos SOC.

IMAGEEDITED=True

Jacka, 399:-

 

IMAGEEDITED=True

Dam tights, 399:-

IMAGEEDITED=True

Svart jacka, 399:-

IMAGEEDITED=True

Rosa linne med kors i rygg, 249:-

IMAGEEDITED=True

Yogapants, 199:-

IMAGEEDITED=True

Sport-bh, 129:-

IMAGEEDITED=True

Mössa, 149:-

IMAGEEDITED=True

Hårband, 59;-

 

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *