Sugen på GULD

Sugen på GULD

Här är några favoriter på temat Guld nu inför jul. Guld stramar upp och gör huden strålande med fin lyster av små guldpigment.

CICAMED – Collagen Boost Mask Golden Edition.
Ger omedelbara och långsiktiga resultat. Masken stramar upp och ger en fantastisk lyster. Den tillför mycket fukt och rikligt med antioxidanter som ger dun hy ett starkt skydd mot fria radikaler. Kan med fördel användas som primer innan makeup. Naturliga och ekologiska ingredienser.
Finns bla att köpa på eleven.se Pris ca 499 kr.

Elisabeth Arden – Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum.
Ljuvliga kapslar med en stor känsla av lyx. Hjälper till att stödja hudens egen förmåga att binda fukt, förbättra fuktbalansen och minska synliga ålderstecken. E-vitamin återfuktar och skyddar huden samtidigt som känslig och ömtålig hud lugnas. De gyllene kapslarna är lufttäta så att ingredienserna håller sig färska och effektiva.
Finns på bla Åhléns och Kicks. Pris ca: 970 kr.

Ritual of Light – Badskum.
Badskummet kommer från  Limited Edition The Ritual of Light.
Denna är berikad med de uppfriskande egenskaperna från sötapelsin i kombination med de utsökta, varma aromerna från kanel. Ett stort plus för den fina paketeringen som förgyller varje badrum. Efter ett bad kommer din hud kännas otroligt len och mjuk.
Finns att köpa på bla Rituals.se, Åhlens. Pris ca: 150 kr.

EOS – läppbalsam.
Eos klassiska runda läppbalsam i trevliga förpackningar och ljuvliga dofter. Dessutom med 100% naturliga ingredienser varav 95% ekologiskt. Härlig vaniljdoft.
Finns att köpa på bla Bodystore och apotea. Just detta vaniljbalsam säljs om två i en exklusive vinter-edition för 139 kr. Se HÄR.

Warm Espresso Tin Candle
Avrunda dagen med detta värmande doftljus med en alldeles underbar doft av kaffe med söt karamell och choklad. Doftljuset innehåller eteriska oljor från svartpeppar och vetiver som värmer och lugnar. Bomb Cosmetics är stolta över de handstöpta doftjusen som är skapade med de absolut bästa vaxen för att ge en långsam och ren förbränning. Dofterna i alla doftljus är skapade av experter för att fylla ditt hus med härliga dofter. Varje doftljus innehåller eteriska oljor för att passa olika humör och förgylla olika tillfällen.
Finns att köpa på Lyko, Shopping4net. Pris ca 129 kr.

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *