Två sköna masker i vår

Två sköna masker i vår

Två sköna masker från Annemarie Börlind som jag varmt kan rekommendera i vår är, dels en djuprengörande mask som är både sammandragande och utjämnande. Dels en intensivt fuktgivande mask att proppa huden med inför vårens/sommarens sol och solbad.

IMG_3680

2 IN 1 Black Mask
Rengöringsmasken har en fantastisk doft och en behaglig konsistens som du enkelt lägger på rengjord hud. Masken har en milt pejlande effekt vilken gör resultatet än bättre. Innehåller extrakt från syren som verkar mot orenheter och dämpar överflödig sebumproduktion. Växtplankton förfinar porerna. Gamla hudceller avlägsnas och resultatet blir en klar, matt, jämn och fin hy. För bästa resultat använd på rengjord hy 1-2 ggr per vecka. Låt verka 10-15 min.

IMG_3685

Hydro Gel Mask
En intensivt fuktgivande mask som kan användas ett par gånger i veckan, eller som jag, varje dag i perioder. Denna mask är riktigt skön för huden, en rikt kalldusch som gör att huden känns pigg och fuktmättad. Botanisk hyaluronsyra ger fukt samt binder fukt. Fina linjer och trötthetsrynkor slätas ut. Innehåller extrakt av rödalg som främjar Hydro-lipid-balansen och bidrar till en strålande fräsch hy. Används på väl rengjord hy, 10-15 min.

IMG_3687

Maskerna finns på Bodystore, Lifebutikerna och Apotea.

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *