Vegan Skincare by Renee Voltaire + Tävling

Vegan Skincare by Renee Voltaire + Tävling

Renée Voltaires passion för god och nyttig mat är välkänd. Nu lanserar de även nyttigheter för huden i form av samma ekologiska och giftfria principer som insidan. Lanseringen är ett naturligt steg utifrån lång erfarenhet och en tydlig vision: bättre för dig, bättre för planeten.

Produkterna är tillverkad i små serier av växtbaserade noga utvalda och ekologiska ingredienser, kombinerade för att tas upp snabbt och ge all hudtyper en riktig kick. Din hud hungrar efter ett nytt liv. Låt den bli vegan.

IMG_5887

Hydrating day cream
En varsamt sammansatt komposition av snabbabsorberande och vitaliserande ekologiska oljor från Argan och Makadamia. Mata huden med antioxidanten vitamin E och Omega 6,7 och 9 som förnyar cellerna och ger en uppstramande effekt.
Innehåller ämnen som hjälper till att mjukgöra och återfukta huden, exempelvis bockhornsklöverextrakt samt ämnen som bygger upp hudens kollagen.

Restoring night creme
Aktiva ingredienser av naturliga växtextrakt från äpple, druva, citron och vetekli som verkar närande på huden och som väldigt varsamt exfolierar den och främjar hudförnyelsen. Sammansättningens AHA-syror, fenoler och oligosackarider verkar på olika nivåer på huden för att på bästa sätt stimulera cellförnyelsen.
Nattkrämen innehåller även aloe vera som verkar mjukgörande på huden.

Revitalizing face oil
Multifunktionell och närande olja för torr eller stressad hud. Mata din hy, hår och naglar med ekologisk och kallpressad arganolja. Rik på E vitamin och höga halter av essentiella fettsyror, fytosteroler och antioxidanter som aktivt återställer och balanserar ojämnheter i huden.
Använd under natten eller vid behov. Blanda några droppar med dag- eller nattkräm för att ge huden en extra kick.

IMG_5889

TÄVLING
Vinn ett set om dag- och nattkräm från Renee Voltaire (värde: 548 kr) genom att gilla och dela inlägget på rawfoodse på FB. En lycklig vinnare presenteras på söndag i denna vecka. Produkterna kommer direkt till vinnaren i nästa vecka.

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *